У Харкові під обстрілом загинув відомий вчений

У Харкові помер Олег Амосов

У Харкові від поранень під час обстрілу російськими окупантами помер заслужений діяч науки та техніки України, відомий учений Олег Амосов. Про це повідомляють на офіційній сторінці Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Як передає джерело, трагедія сталася вчора, 1 березня. Амосов отримав поранення під час обстрілу мирного житлового кварталу в Харкові. Постраждалого госпіталізували, проте його життя не вдалося врятувати. Вчений помер у лікарні.

"У лікарні помер відомий вчений, завідувач кафедри економічної теорії та публічних фінансів навчально-наукового інституту "Інститут державного управління", професор Олег Амосов.

Олег Амосов – заслужений діяч науки та техніки України. В університеті очолював кафедру економічної теорії та публічних фінансів УНІ", - йдеться у повідомленні.

Колеги Олега Амосова висловили щирі співчуття його рідним та близьким.

picture

Читайте також:

  Вранці 2 березня під час ракетного удару по Харкову було пошкоджено один із корпусів університету Каразіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові ракета потрапила до житлового 5-поверхового будинку. Внаслідок події загинули вісім людей. Ще шість отримали різні травми. Рятувальниками вдалося евакуювати 38 людей із палаючої будівлі.

У харківських супермаркетах насамперед люди розбирають воду, хліб, молочну продукцію та цигарки. Яка зараз ситуація у магазинах і які ціни на продукти.

У Чугуєві зловили мародера. Місцеві жителі встигли покарати його самостійно ще не до приїзду поліції. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися