Під Харковом розгромили танкову армію окупантів: взяті в полон командири та старші офіцери

ЗСУ взяли в полон командирів та старших сержантів другого елітного підрозділу російської армії

Українські військові розгромили першу танкову армію Росії під Харковом Про це повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

За словами Арестовича, військовим вдалося розгромити та взяти в полон другий елітний підрозділ російської армії. Це перша танкова армія – таманська дивізія, кантемирівська дивізія тощо.

Було взято в полон командири танкового батальйону, заступника командира полку, а також інших старших офіцерів.

"Вони плачуть, стоять на колінах, говорячи, що не знали. У них навіть легенди не заготовлені. Це просто бійня. Півтори тисячі російських військових гине щодня", - зазначив Арестович.

Читайте також:

 Місто в Харківській області розгромили окупанти. Вночі снаряд потрапив до житлового будинку. В результаті загинули вісім людей, з них двоє – діти віком 5-6 років. Їхні тіла були знайдені під завалами.

 У Харкові під обстрілом загинули батьки двійні, які з'явилися на світ 1 березня. Депутат Гончаренко повідомив, що вже з'явилися люди, які готові стати прийомними батьками цих малюків.

 До будівлі Харківської міськради потрапила крилата ракета. Внаслідок ракетного удару було також пошкоджено будівлю Дворця праці та житлові багатоповерхові будинки.

 У харківських супермаркетах насамперед люди розбирають воду, хліб, молочну продукцію та цигарки. Яка зараз ситуація у магазинах і які ціни на продукти.

 У Чугуєві зловили мародера. Місцеві жителі встигли покарати його самостійно ще не до приїзду поліції. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися