У Харкові таксисти встановлюють надхмарні ціни на послуги: як з ними боротимуться

Поліція кваліфікуватиме як шахрайство встановлення захмарних цін на послуги таксі

Жителі міста Харків скаржаться в поліцію на те, що таксисти роблять надхмарні ціни на свої послуги у такий складний час. Правоохоронці повідомили, що чекає на всіх таксистів, які намагаються нажитися на людях під час війни в країні.

За словами джерела, поліція кваліфікуватиме як шахрайство встановлення захмарних цін на послуги таксі. Деякі таксисти озвучують суму за потяги від 1000 гривень, а загалом вона може сягати й кількох десятків тисяч гривень.

"До поліції надходять тисячі повідомлень громадян про те, що таксисти користуються військовою агресією РФ, внаслідок якої зруйнована інфраструктура Харкова, а міський транспорт не може повноцінно працювати та перевозити пасажирів", - йдеться у повідомленні.

Начальник харківської поліції Володимир Тимошко заявив, що дав доручення всім підрозділам поліції виявляти таких водіїв та вилучати у них авто. В той самий час, їхні дії будуть кваліфіковані як шахрайство.

Читайте також:

ЗСУ знищили "Град", який обстрілював Північну Салтівку у Харкові. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Міський голова Ігор Терехов розповів про те, як городянам можна отримувати необхідні медикаменти. Провізори буквально відмовляються виходити на роботу, боячись, що будівля аптеки будь-якої миті може потрапити під обстріл. Самі харків'яни також боятимуться стояти в аптеках. Тож мер знайшов нове рішення.

• Обстріл будинків у Харкові 2 березня: стала відомо кількість жертв та постраждалих. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися