На Харківщині зникла дитина (ФОТО)

Востаннє хлопчика бачили у підвалі разом із родичами під час чергової тривоги

У місті Ізюм безвісти зник Коробка Марк Юрійович, 2009 року народження. Інформацію про зникнення хлопчика розмістила у групі пошуково-рятувального загону "Мілена" у Facebook його мати.

За наявною інформацією, востаннє дитину бачила у підвалі будинку по вулиці Соборна, 33. Там вона знаходилася з родичами своєї матері, Дегтяревою Наталією та Боровковою Анною. У повідомленні йдеться, що на той момент мати хлопчика перебувала на лікуванні в місті Харків і не змогла виїхати через тяжку хворобу.

Додаткової інформації у вигляді особливих прикмет або опису одягу, в якому хлопчик був у день зникнення, не було надано. У повідомленні про зникнення було опубліковано фото дитини.

Усіх, хто володіє інформацією про місцеперебування зниклої дитини, просять зателефонувати за телефонами: 0507694038 Вікторія (Мама), 0689920131 Юлія.

picture

Читайте також:

Під час війни у Харкові зникла дівчина-підліток. 2 березня вона вийшла з дому та не повернулася. З собою дівчина мала телефон, на цей момент він відключений.

У Харкові зникли кілька людей. Їхні родичі опублікували в Мережі орієнтування та фото зниклих. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області російські окупанти пограбували відділення поліції. Загарбники зламали всі двері у службових кабінетах відділу поліції, а також винесли деякі речі.

14 березня по Харкову було нанесено авіаудар російськими окупантами. Внаслідок події в центрі міста було зруйновано чотириповерховий будинок. Рятувальники розбирають завали. Про жертв та постраждалих поки що немає інформації. У Мережі опублікували відео з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися