У Харкові після ракетного обстрілу загорівся ВНЗ

Площа пожежі склала близько 600 кв.

За останню добу Харків і Харківська область знову зазнали неодноразового обстрілу з боку російських окупантів. Після чергового обстрілу в Харкові спалахнув ВНЗ. Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС Харківської області на своїй сторінці у Facebook.

Рятувальники здійснили за останню добу 28 виїздів, у тому числі: на ліквідацію пожеж 22, у т.ч. пожеж викликаних обстрілами – 5. Усі пожежі внаслідок обстрілів сталися у Київському районі міста приблизно о 21:00 5 квітня.

Найбільша пожежа виникла у допоміжній будівлі одного з Харківських вишів. Площа пожежі становила близько 600 кв. У роботі було залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 25 осіб особового складу ДСНС. О 23:08 пожежу було ліквідовано. Про постраждалих не повідомляється.

Читайте також:

• Дівчата з Харківської області, які вижили після звірств окупантів, розповіли про те, що з ними робили російські військові.

• Місто в Харківській області залишилося без світла та зв'язку. Людей просять евакуюватись.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Мер Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян щодо інформації про плани ворога захопити Харків найближчим часом. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися