41 день війни в Україні: Ігор Терехов звернувся до харків'ян (ВІДЕО)

Мер міста відреагував на інформацію про спроби російських окупантів "взяти" Харків та заспокоїв городян

Міський голова Харкова Ігор Терехов записав відеозвернення до своїх городян у зв'язку з останньою інформацією про те, що російські окупанти намагатимуться захопити Харків.

За словами Терехова, Харків 24 лютого та Харків 5 квітня – це абсолютно два різні міста з погляду обороноздатності. В одному з останніх інтерв'ю Радник глави Офісу президента Олексій Арестович також наголосив, що захопити Харків окупанти ніяк не зможуть, бо військові відіб'ються від їхніх атак.

У своєму відеозверненні мер міста нагадав, що російські окупанти мали намір "взяти" всю Україну за три, але наша армія дала їм гідну відсіч і не дозволила цього зробити. Тому зараз він просить харків'ян не панікувати, адже це саме те, чого дістається ворог.

"Харківчани завжди славилися своїм духом і стрижнем. Прошу вас і зараз, кожного харків'янина, продемонструвати наш дух, нашу незламну волю та витримку. Ми одна велика харківська родина", - сказав Терехов.

Мер Харкова вкотре наголосив, що впевнений у перемозі України у цій страшній війні.

Читайте також:

• Дівчата з Харківської області, які вижили після звірств окупантів, розповіли про те, що з ними робили російські військові.

• Місто в Харківській області залишилося без світла та зв'язку. Людей просять евакуюватись.

• У Харківській області російські окупанти насильно вивозять людей до РФ. Після цього жодна викрадена військовими людина не виходила на зв'язок і про їхню долю нічого невідомо.

• У харківській області російські окупанти захопили одне із сіл. У Генштабі розповіли про ситуацію в області на 5 квітня. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• Загарбники продовжують обстрілювати Харків та Харківську область. За один день загинули 7 людей та ще 34 дістали поранення.

• Які магазини працюють у Харкові 5 квітня. Адреси та графік роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися