У Харкові хотіли підірвати один із об'єктів інфраструктури (ВІДЕО)

Поліція отримала інформацію про те, що на одному з об'єктів інфраструктури в Харкові закладено вибухівку

Сьогодні поліцейські у Харкові запобігли підриву об'єкту інфраструктури. Про це йдеться в офіційному Telegram-каналі Національної поліції України.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на об'єкті закладено вибуховий пристрій. Після перевірки ця інформація знайшла своє підтвердження. Правоохоронці вжили невідкладних заходів, щоб запобігти негативним наслідкам.

4 травня оперативники разом із вибухотехніками обстежили територію та виявили замасковану схованку зі зброєю та вибухівкою. Серед вилученого: РПГ, протитанкові міни, а також майже десять кілограмів тротилу.

Наразі встановлюються особи, які можуть бути причетні до схову зі зброєю, а також протиправної діяльності.

Читайте також:

• Міський голова Харкова Ігор Терехов розповів про ситуацію у місті станом на 4 травня. За його словами, на вулицях городян, як і раніше, знаходитися небезпечно, тому він просить городян не залишати укриття без особливої ​​потреби.

• У Міноборони повідомили, що зараз роблять російські окупанти у Харківській області та де вони намагаються проводити наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.

• Село Руська Лозова тривалий час перебувало під окупацією російських загарбників. Після його визволення українськими військовими місцевий мешканець розповів, що окупанти намагалися видати людям за нібито гуманітарну допомогу.

• Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

• У Генштабі ЗСУ повідомили, що в Ізюмському районі Харківської області російські окупанти продовжують наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися