Харків'ян просять уникати відвідування деяких місць: подробиці

У ХОВА назвали небезпечні місця для відвідування у Харкові

Жителів міста Харків закликають бути обачними та утриматися від відвідування кількох місць, оскільки вони можуть бути небезпечними для життя. Про це повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Так, Синегубов закликав харків'ян утриматися від прогулянок Саржиним яром, оскільки там на сьогодні залишається велика кількість нерозірваних боєприпасів. Крім того, там можуть бути встановлені розтяжки, які залишили ДРГ.

Крім Саржиного яру харків'ян просять поки що не відвідувати будь-які лісові та паркові зони, не перебувати на узбіччях доріг, а також тих місць, які перебували під обстрілами. Це також може бути небезпечним для життя.

Коли вищезгадані місця знову стануть безпечними для відвідувань, у Харківській обласній військовій адміністрації повідомлять про це додатково.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

• Російські окупанти обстріляли село у Харківській області забороненими Женевською конвенцією фосфорними бомбами. Українським військовим вдалося зняти на відео момент "прильоту". Докладніше читайте у нашому матеріалі.

• СБУ перехопила чергову телефонну розмову окупанта із родичем. Цього разу російський військовий хвалився батькові, що їм вдалося впіймати двох полонених у Харківській області. Одному з полонених, за словами загарбника, вони відрізали вухо, бо він хотів казати потрібну їм інформацію.

• У Харкові та Харківській області запровадили заборону продажу алкоголю з 17 травня і до кінця воєнного стану. Проте заборона не поширюватиметься на продаж слабоалкогольних напоїв. Подробиці у нашому матеріалі.



Джерело: https://t.me/synegubov/3203
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися