Помер колишній ректор харківського університету

Серце чоловіка перестало битися на 83 році життя

Сьогодні у Харкові пішов із життя колишній ректор Харківського національного університету будівництва та архітектури Микола Болотських. Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

Міський голова Ігор Терехови висловив свої щирі співчуття рідним та близьким Болотських.

"Майже 30 років Микола Степанович очолював Харківський національний університет будівництва та архітектури, розвиваючи не лише науковий потенціал Харкова та України, а й інфраструктуру рідної країни.

Був науковцем-практиком. Технології Миколи Болотських застосовували під час будівництва низки вугільних розрізів, шахт, а також метрополітенів у Харкові, Києві, Тбілісі та інших містах.

Впевнений, що коли ми відновлюватимемо Харків після війни, учні Миколи Степановича зроблять великий внесок у відродження міста, і їхній наставник міг би ними пишатися.

Вічна пам'ять чудовому вчителю, вченому, унікальному будівельнику! Сил близьким пережити цю непоправну втрату", - йдеться у співчутті.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харкові пішов із життя Пилипко (М'який) Володимир Іванович, актор Харківського академічного російського драматичного театру ім. А.С. Пушкіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Восени 2021 року померла відома актриса з Харкова. Її серце перестало битися на 75-му році життя. Жінку 11 листопада доправили до лікарні з вірусною пневмонією та миготливою аритмією. Вже за десять днів її не стало.

• У листопаді помер відомий харківський письменник, сценарист та дитина війни. За своє життя чоловік написав кілька книг та численні сценарії до телепередач та кінофільмів.

• 7 лютого У Харківській області помер 100-річний ветеран Другої світової війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися