На Харківщині чоловік жорстоко вбивав собак

Слідчі повідомили про підозру мешканцю Чугуївського району у жорстокому поводженні з тваринами

21 травня 37-річний мешканець села Гаврилівка вирішив позбавити життя своїх двох собак. Чоловік обмотав мотузкою шиї тварин та повісив їх на металевій трубі, після чого витягнув із петлі та добивав обухом сокири по голові та тулубу. Коли тварини перестали подавати ознаки життя, чоловік поклав їх до мішка і викинув в смітник. Одна із тварин вижила. Її жалібне скиглення почула небайдужа громадянка, яка і викликала поліцію. Про жахливі подробиці події повідомили у Поліції Харківської області, інформує портал "Коментарі".

Не гаючи часу, поліцейські офіцери громади Чкаловської територіальної громади Ярослав Миланка та Олександр Настенко на службовій автівці доставили постраждалу тварину до ветеринарної клініки та придбали для неї необхідні ліки. Собака був у критичному стані. Від неминучої смерті його врятувала вчасно надана медична допомога.  

На даний час із чотирилапим все добре. Песик на прізвисько "Гоша" зараз знаходиться у зоозахисників реабілітаційного центру "АКЄЛА", які надалі забезпечили тварині повний курс лікування.

picture

Поліцейські офіцери громади довели причетність чоловіка до скоєння злочину.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов опублікував фінальне голосування за імена для ягуарів

Імена для кошенят-дівчаток ягуарів у Харкові обирали харків’яни на сторінках мера Харкова у соцмережах. Наразі Ігор Терехов опублікував проміжні результати конкурсу імен для ягуарчиків. Вибір звузився до трьох варіантів, які набрали найбільшу кількість вподобань серед харківʼян. Це Ніка і Віка, Віра і Надія, Міра і Вікторія. Проголосувати можна на сторінці Ігоря Терехова у Телеграмі, або у Фейсбук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися