За тиждень на Харківщині потонуло п’ятеро людей, серед них – дитина

Дитині не змогли надати першу медичну допомогу

За минулий тиждень трапилося 5 випадків загибелі людей на водних об’єктах, з них – 1 дитина. Про це під час брифінгу повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко, інформує портал "Коментарі".

8 липня на Островському ставку поблизу селища Буди було вилучено тіло чоловіка 1982 року народження, що потонув напередодні.

9 липня в річці Харків знайшли тіло чоловіка.

12 липня в річці Оріль Красноградського району місцеві мешканці дістали з води тіло чоловіка 1985 року народження.

13 липня на водоймі в селі Сиваш Лозівського району потонув чоловік 1989 року народження.

14 липня під час купання у ставку в селі Мізяки Богодухівського району захлинувся хлопчик 2017 року. Як повідомив Євген Василенко, дитина відпочивала на водоймі з бабусею та дядьком.

"Родичі не змогли надати першу медичну допомогу. Під час слідування на зустріч кареті швидкої допомоги на власному авто дитина померла", — сказав речник главку ДСНС Харківщини.

Державна комісія з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала заборонити на всій території Харківщини відпочинок населення на водних об’єктах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області зафіксували смертельну хворобу

Лептоспіроз – особливо небезпечна інфекція, яка може викликати спалахи та має високу летальність. На території Харківської області природні осередки цієї інфекції виявлені в третині територіальних громад, у тому числі у м. Харків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Які симптоми та як передається хвороба – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харківській області сталася трагедія 11 липня у Зміївській громаді потяг збив людину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Мешканець села Таранівка сидів на рейках залізничної колії. Для уникнення наїзду машиністи неодноразово застосовували світлові та звукові сигнали та екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися