У Харкові сталася трагедія: подробиці

У м. Харків під час купання потонув 23-річний чоловік

14 липня до рятувальників ДСНС від Нацполіції надійшло повідомлення про те, що у річці Харків в районі Журавлівського гідропарку потонув чоловік, 2001 року народження. Подія трапилась пізно ввечері під час купання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Тіло загиблого дістали з води працівники Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби тільки 16 липня. Обставини події встановлюються правоохоронцями.

Головне управління ДСНС України у Харківській області нагадує громадянам про основні правила безпеки на воді:

- Не пірнайте у незнайомих місцях;

- Не купайтеся на самоті;

- Не вживайте алкоголь під час купання;

- Слідкуй за дітьми під час відпочинку.

Пам'ятайте, що ваша безпека залежить від вашої уважності та дотримання правил. Бережіть себе та своїх близьких.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

За минулий тиждень трапилося 5 випадків загибелі людей на водних об’єктах, з них – 1 дитина. Про це під час брифінгу повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко, інформує портал "Коментарі".

8 липня на Островському ставку поблизу селища Буди було вилучено тіло чоловіка 1982 року народження, що потонув напередодні.

9 липня в річці Харків знайшли тіло чоловіка.

12 липня в річці Оріль Красноградського району місцеві мешканці дістали з води тіло чоловіка 1985 року народження.

13 липня на водоймі в селі Сиваш Лозівського району потонув чоловік 1989 року народження.

14 липня під час купання у ставку в селі Мізяки Богодухівського району захлинувся хлопчик 2017 року. Як повідомив Євген Василенко, дитина відпочивала на водоймі з бабусею та дядьком.

"Родичі не змогли надати першу медичну допомогу. Під час слідування на зустріч кареті швидкої допомоги на власному авто дитина померла", — сказав речник главку ДСНС Харківщини.

Державна комісія з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала заборонити на всій території Харківщини відпочинок населення на водних об’єктах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися