На Харківщині попрощалися з загиблим поліцейським Олексієм Кощієм

Без чоловіка залишилася дружина та 9-річний син – без батька

Старший сержант поліції отримав смертельні поранення під час виконання службових обов’язків у селищі Буди Харківського району. Провести в останню путь полеглого героя зібралися рідні, друзі, колеги, представники військової адміністрації, керівництво поліції Харківщини та обласної прокуратури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

В органах внутрішніх справ Олексій Кощій працював понад 15 років. 13 липня близько 15:40 росіяни завдали ракетного удару по селищу. Поліцейський сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 ХРУП № 1 Олексій Кощій разом з напарником оперативно прибули на місце влучання. За 20 хвилин обстріл повторився. Олексій загинув на місці. Його колега Сергія Лопандя отримав опіки та осколкові поранення.

"Поліцейському назавжди залишилось 35. Смерть Олексія Кощія – це непоправна втрата для всієї поліцейської родини. Без чоловіка залишилася дружина, без батька його 9-річний син.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого", – зазначили у поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові відбулося прощання з загиблим рятувальником Артемом Костирєю

13 липня під час підступного повторного удару по селищу Буди в Харківському районі загинули рятувальник та поліцейський. Сьогодні з підполковником ДСНС Артемом Костирєю попрощалися у Харкові. Місяць тому чоловіку виповнилося 40 років. Ховають його у закритій труні, повідомляє кореспондент Суспільне Харків. На прощання із загиблим прийшли понад пів тисячі колег, рідних та друзів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися