Харків’янин хотів помститися родичу, але підпалив чужу автівку

Чоловік вирішив підпалити автівку шурина

У зловмисника склались неприязні відносини з братом дружини. Чоловік, який неодноразово був засуджений за майнові злочини, вирішив підпалити автівку шурина. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Слідством встановлено, що зловмисник думав, що біля будинку стоїть автомобіль родича. Цеглиною він розбив заднє скло. Зібрав сухе листя та гілки, підпалив і закинув в багажник автомобіля "Toyota". Внаслідок підпалу автомобіль, який належить сторонній особі, загорівся. Вогонь значно пошкодив транспортний засіб.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції та сектору кримінального аналізу Харківського РУП № 2 викрили у скоєнні злочину 43-річного місцевого мешканця, який має судимості за вчинення майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від 3 до 10 років.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевіряють транспортні засоби. В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 21 дорожньо-транспортна пригода, в яких 7 громадян отримали травми.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися