На Харківщині сталася страшна ДТП: водій не вижив

Водій не впорався з керуванням мотоцикла

Ввечері 16 липня у селищі Печеніги водій мотоцикла "Honda" не впорався з керуванням та допустив наїзд на огорожу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок ДТП 38-річний чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди. Слідчі розслідують обставини аварії.

Крім того, минулої доби на Харківщині до працівників поліції звернулося 1124 громадянина. Всі виклики оперативно опрацьовані. Більшість з них стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств, незаконного обігу наркотиків.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 11 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 4120 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 3 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Працівники поліції викрили 2 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині дістали з води тіло ще одного потопельника

16 липня ввечері місцеві мешканці селища Нова Водолага Харківського району виявили у воді чергового потопельника. Ним виявився 69-річний чоловік, також місцевий. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Обставини події встановлюються правоохоронцями.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися