На Харківщині потонув пенсіонер

На Харківщині дістали з води тіло ще одного потопельника

16 липня ввечері місцеві мешканці селища Нова Водолага Харківського району виявили у воді чергового потопельника. Ним виявився 69-річний чоловік, також місцевий. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Обставини події встановлюються правоохоронцями.

Рятувальники попереджають: будьте дуже обережні під час відпочинку на воді! Суворо дотримуйтеся правил безпеки, зокрема:

- не лізьте у воду в незнайомому для вас місці;

- уникайте води із швидкою течією;

- не заходьте у воду напідпитку;

- ніколи не плавайте наодинці, особливо, якщо не впевнені у своїх силах;

- купаючись на “дикому пляжі” чи у незнайомому місці, не пірнайте з берега, гірки, дерева.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові сталася трагедія: подробиці

14 липня до рятувальників ДСНС від Нацполіції надійшло повідомлення про те, що у річці Харків в районі Журавлівського гідропарку потонув чоловік, 2001 року народження. Подія трапилась пізно ввечері під час купання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Тіло загиблого дістали з води працівники Харківської обласної комунальної аварійно-рятувальної водолазної служби тільки 16 липня.

Читайте також: За минулий тиждень трапилося 5 випадків загибелі людей на водних об’єктах, з них – 1 дитина. Про це під час брифінгу повідомив речник ГУ ДСНС України у Харківській області Євген Василенко, інформує портал "Коментарі".

Державна комісія з питань  техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендувала заборонити на всій території Харківщини відпочинок населення на водних об’єктах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися