У Харкові на кільцевій сталася аварія: подробиці від поліції

Поліція встановлює обставини аварії в Індустріальному районі Харкова

Сьогодні, 22 липня по Кільцевому шляху у місті Харків сталося зіткнення автомобілів "Hyundai Tucson" та "ВАЗ 21150" під керуванням 65-річного водія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок  ДТП сталося загоряння автівки "ВАЗ 21150". Незначні тілесні ушкодження дістали двоє пасажирів даного транспортного засобу 37 та 43 років.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група та патрульна поліція.

Інформація внесена до Єдиного обліку відділу поліції № 1 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сім’я з трьома дітьми потрапила в ДТП на Харківщині

20 липня на автошляху "Зміїв-Харків" поблизу міста Зміїв 41-річна водійка "Hyundai Sonata" виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з "Audi А6". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Внаслідок ДТП постраждали кермувальниця "Hyundai”, її 48-річний чоловік та троє дітей чотирьох й семи років і одинадцяти місяців. Також забої отримав водій "Audi А6". Слідчі відкрили кримінальне провадження.

Читайте також: Водій школи на Харківщині може сісти на 12 років за ґрати

За даними слідства, під час захоплення російськими військовими селища Козача Лопань місцевий мешканець свідомо вирішив допомагати окупантам. До повномасштабного вторгнення рф на територію України чоловік працював водієм у місцевій школі. Вже під час приходу "русского мира" він застосував свої "навички" у війні рф проти України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Спочатку фігурант перефарбував шкільний автобус у зелений колір та намалював на ньому російську символіку. На вказаному транспорті чоловік возив російських військових на лікування та ротацію до Бєлгорода, а потім забирав загарбників назад.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися