У Харкові 18-річні хлопці вдарили ножем двох перехожих

Люди зробили їм зауваження за розпивання алкоголю в людному місці

Учора близько 21:10 наряд групи реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області отримав на службовий планшет по лінії 102 інформацію про погрозу людям фізичною розправою на одній із вулиць Київського району Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

По прибуттю за вказаною адресою поліцейські охорони виявили двох нетверезих 18-річних парубків та двох поранених громадян – 43-річну жінку та 50-річного чоловіка. Правоохоронці негайно затримали хуліганів та викликали на місце події бригаду екстреної медичної допомоги.

З’ясувалось, що хлопці у людному місці вживали алкогольні напої, поводились агресивно та нахабно. Двоє перехожих зробили їм зауваження. Молоді люди дістали предмет, схожий на ніж, і почали наносити чоловіку та жінці удари. На щастя, поліцейські охорони оперативно прибули на місце події.

Постраждалих з порізами м’яких тканин було госпіталізовано. Наразі загрози їхньому життю немає.

Підозрюваних передали слідчо-оперативній групі Харківського районного управління поліції № 1. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові в жінки забрали гроші та телефон: у якому районі небезпечно

До поліції звернулась мешканка Салтівського району. Вона повідомила, що невідомий заволодів її гаманцем та мобільним телефоном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Подія трапилась серед білого дня. Зловмисник підійшов до 50-річної жінки та вирвав з її рук гаманець, в якому були 9700 гривень, та телефон. Після чого нападник втік з місця події.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися