У Харкові в жінки забрали гроші та телефон: у якому районі небезпечно

Серед білого дня пограбував жінку: поліція затримала зловмисника за скоєння злочину

До поліції звернулась мешканка Салтівського району. Вона повідомила, що невідомий заволодів її гаманцем та мобільним телефоном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Подія трапилась серед білого дня. Зловмисник підійшов до 50-річної жінки та вирвав з її рук гаманець, в якому були 9700 гривень, та телефон. Після чого нападник втік з місця події.

Оперативники спільно працівниками патрульної поліції оперативно встановили місце знаходження зловмисника. Ним виявився 31-річний чоловік, у якого вилучені речі заявниці.

За даним фактом слідчі ХРУП № 2 повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні, 22 липня по Кільцевому шляху у місті Харків сталося зіткнення автомобілів "Hyundai Tucson" та "ВАЗ 21150" під керуванням 65-річного водія. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Внаслідок  ДТП сталося загоряння автівки "ВАЗ 21150".

Що з постраждалими – читайте за посиланням.

Читайте також: Сім’я з трьома дітьми потрапила в ДТП на Харківщині

20 липня на автошляху "Зміїв-Харків" поблизу міста Зміїв 41-річна водійка "Hyundai Sonata" виїхала на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулася з "Audi А6". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області. Внаслідок ДТП постраждали кермувальниця "Hyundai”, її 48-річний чоловік та троє дітей чотирьох й семи років і одинадцяти місяців. Також забої отримав водій "Audi А6". Слідчі відкрили кримінальне провадження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися