Окупанти завдали ударів по Харківщині: є поранені

Рятувальники ліквідували наслідки обстрілів прифронтового населеного пункту

Вранці 22 липня під ворожий вогонь потрапило село Сенькове Курилівської громади Куп’янщини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС, інформує портал "Коментарі".

В результаті обстрілу були пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі та інші споруди. У будівлі літньої кухні на території одного з приватних домоволодінь сталася пожежа на площі близько 100 м кв.

Уламками боєприпасів поранило 75-річну жінку. Її госпіталізовано до лікувального закладу.

На місці події працювало 3 одиниці техніки та 12 рятувальників ДСНС.

Читайте також: Сьогодні вночі у Харківському районі окупанти здійснили два обстріли, внаслідок якого є руйнування, проте постраждалих, на щастя немає. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти мають просування на Харківщині та перекидають додатково штурмовиків

Аналітики Інституту вивчення війни у ​​зведенні за 21 липня зазначили, що російські війська продовжували локальні наступальні операції на північ і північний схід від Харкова 20 та 21 липня, але не просувалися. Повідомляється, що російські війська атакували на північ від Харкова в районі Глибокого та на північний схід від Харкова в районі Вовчанська, а українські війська, як повідомляється, контратакували в районі Глибокого 20 та 21 липня.

"Російський блогер заявив, що російські війська намагаються перешкодити українським військам перетнути Трав'янське водосховище (на північний захід від Липців)", – зазначили в ISW.

Крім того, "Повідомляється, що російські війська просунулися вздовж лінії Куп'янськ-Сватово-Кремінна, але жодних підтверджених змін лінії фронту у цьому районі 21 липня не було. Міністерство оборони Росії (МО) заявило, що російські війська захопили Андріївку (на захід від Сватового) та Піщане (на північний захід від Сватового). Раніше, 20 липня, ISW оцінила, що геолокаційні кадри вказують на те, що російські війська нещодавно захопили Піщане", – зазначають у ISW. Детальна інформація з мапою бойових дій – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися