Ракетний удар по житловій забудові на Харківщині: що зробили фахівці

«Газмережі» відновили газопостачання у постраждалу багатоповерхівку Чугуєва

Газовики Харківської філії "Газмережі" відновили подачу газу у обстріляну росіянами багатоповерхівку Чугуєва. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

Під час останнього прильоту ракет по місту у одному з багатоквартирних будинків були пошкоджені газопроводи та газовий лічильник. Аби локалізувати аварійну ситуацію, газопостачання багатоповерхівки довелося припинити.

Після проведеного ремонту система газорозподілу житла відновлена для споживачів. Подача природного газу здійснюється до всіх 136 квартир будинку.

Також, протягом вихідних, працівники "Газмережі" локалізували аварії через прильоти російських снарядів по житловим будинкам міста Барвінкове, Куп’янська та одному з розподільних газопроводів середнього тиску, що забезпечує газом Куп’янську громаду. Відключення будинків громади від газу вдалось уникнути.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти вдарили по центру міста на Харківщині: є постраждалі, серед них – діти

Є пошкодження житлових будинків, об'єктів торгівлі, соціальної сфери та іншої цивільної інфраструктури у центрі міста Чугуїв внаслідок обстрілу. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Відомо про 9 поранених, серед яких хлопчик 14 років. Усі – в середньому та легкому станах. Стан хлопчика – стабільний.

Читайте також: Таблицю з годинами вимкнень на 20-26 липня включно опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі". Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, помаранчевим - імовірні відключення (виходячи із поточної ситуації в Об'єднаній енергосистемі України), жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися