На Харківщині розшукують 20-річну дівчину (ОНОВЛЕНО, ВИЯВЛЕНО)

Дівчина зникла майже 10 діб тому

Красноградським районним відділом поліції встановлюється місцезнаходження мешканки міста Красноград Вікторії Ахвердієвої, 2004 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дівчина приїхала до родички у село Палатки Красноградського району. Близько 22:00 13 липня вона перебувала на подвірʼї домоволодіння та зникла при невідомих обставинах. 

Прикмети зниклої: худорлявої статури, зріст близько 160 см, волосся білого кольору.

Була одягнена у сині джинсові шорти, чорну футболку, при собі мала телефон марки "Redmi 12".

Наразі силами поліції, волонтерів та громадськості проводяться пошуки дівчини. 

Якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукувану, у поліції просять повідомити за телефонами (05744) 7-82-91 (чергова частина), 0664500803 (кримінальна поліція), 102 або будь-яким іншим зручним способом.

ОНОВЛЕНО: у Пошуково-рятувальному загоні "Мілена" повідомили, що дівчину знайшли, на жаль, загиблою.

"СТОП ПОШУК! ВИЯВЛЕНО

Ахвердієва Вікторія, 20 років

м. Красноград, Харківської обл.

Команда ПРЗ "Мілена" висловлює найщиріші співчуття рідним та близьким. Сил та терпіння", - написали в ПРЗ "Мілена".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові 18-річні хлопці вдарили ножем двох перехожих

Учора близько 21:10 наряд групи реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області отримав на службовий планшет по лінії 102 інформацію про погрозу людям фізичною розправою на одній із вулиць Київського району Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

По прибуттю за вказаною адресою поліцейські охорони виявили двох нетверезих 18-річних парубків та двох поранених громадян – 43-річну жінку та 50-річного чоловіка. Правоохоронці негайно затримали хуліганів та викликали на місце події бригаду екстреної медичної допомоги. З’ясувалось, що хлопці у людному місці вживали алкогольні напої, поводились агресивно та нахабно. Двоє перехожих зробили їм зауваження.

Молоді люди дістали предмет, схожий на ніж, і почали наносити чоловіку та жінці удари. На щастя, поліцейські охорони оперативно прибули на місце події. Що з пораненими – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися