У Харківську поліцію доставили 30 людей: що відбувається

Людей доставляють до територіальних підрозділів для перевірки

1270 викликів оперативно опрацювали працівники поліції на Харківщині. Більшість звернень стосувалися фактів порушення законів та звичаїв війни, привласнення чужого майна, шахрайств, хуліганств. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3800 транспортних засобів.

В ході відпрацювання території поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотичних речовин. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 11 дорожньо-транспортних пригод, в яких 9 громадян отримали травми.

Працівники поліції викрили 4 водіїв, які керували транспортним засобом у стані сп'яніння.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області оголосили про небезпеку сьогодні

Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 23 липня опублікували синоптики Харківського регіонального центру з гідрометеорології, інформує портал "Коментарі". Вдень 23 липня по місту та області очікується гроза. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий.

Якою буде погода у Харкові та області – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові 18-річні хлопці вдарили ножем двох перехожих

Позавчора близько 21:10 наряд групи реагування роти Управління поліції охорони в Харківській області отримав на службовий планшет по лінії 102 інформацію про погрозу людям фізичною розправою на одній із вулиць Київського району Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства. По прибуттю за вказаною адресою поліцейські охорони виявили двох нетверезих 18-річних парубків та двох поранених громадян – 43-річну жінку та 50-річного чоловіка. Правоохоронці негайно затримали хуліганів та викликали на місце події бригаду екстреної медичної допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися