На Харківщині розшукують юнака

Увага, поліцією розшукується Олександр Яковенко!

Співробітники Красноградського РВП встановлюють місцезнаходження неповнолітнього Олександра Яковенка, 2006 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

picture

Хлопець мешкає у селі Наталине Красноградського району. Ввечері 20 липня він пішов з дому гуляти та до теперішнього часу не повернувся.

Прикмети: худорлявої статури, сутулий, зріст близько 165-170 см, коротке русяве волосся.

Поліція закликає, якщо вам відома будь-яка інформація про розшукуваного, просимо повідомити до поліції за телефонами (05744)7-82-91 (чергова частина), 0664500803 (кримінальна поліція) або іншим зручним способом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині розшукують 20-річну дівчину

Красноградським районним відділом поліції встановлюється місцезнаходження мешканки міста Красноград Вікторії Ахвердієвої, 2004 року народження. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Дівчина приїхала до родички у село Палатки Красноградського району. Близько 22:00 13 липня вона перебувала на подвірʼї домоволодіння та зникла при невідомих обставинах. 

Прикмети зниклої: худорлявої статури, зріст близько 160 см, волосся білого кольору. Була одягнена у сині джинсові шорти, чорну футболку, при собі мала телефон марки "Redmi 12".

Наразі силами поліції, волонтерів та громадськості проводяться пошуки дівчини.  Якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукувану, у поліції просять повідомити за телефонами (05744) 7-82-91 (чергова частина), 0664500803 (кримінальна поліція), 102 або будь-яким іншим зручним способом. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися