Двох кенгуру у Екопарку на Харківщині знайшли: у якому вони стані та де були

Через прильоти в Екопарку повідомлялося про зникнення кенгуру

Двох кенгуру, які після удару російського безпілотника зранку 24 липня перебували у згорілій конюшні екопарку, перевезуть до зоопарку на Полтавщині. Про це Суспільному розповів керівник зооветеринарної частини екопарку Іван Достов. Раніше голова Малоданилівської селищної ради Олександр Гололобов повідомляв про зникнення кенгуру, інформує портал "Коментарі".

"Наш працівник одразу евакуював двох кенгуру і поставив ящики із тваринами трохи далі від конюшні. Потім цього чоловіка забрала швидка, а ящики побачили не одразу. Кенгуру весь час перебували в переносках, вони не потребують допомоги ветеринарів", — сказав Суспільному Достов.

Один з працівників, який рятував чотирьох кобил і поні зі стайні, що палала, пошкодив руки та ноги й перебуває в лікарні, розповів Суспільному директор "Фельдман Екопарку" Костянтин Анісімов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Окупанти рано вранці завдали ударів по Харкову та Харківському району. Внаслідок обстрілу селища Лісне під Харковом сталася пожежа на території будівлі конюшні, полум'я перекинулося на дерев'яну господарчу споруду й гостьовий будинок. Загальна площа пожежі склала близько 1500 кв.м. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Зазначається, що працівники екопарку оперативно та вчасно евакуювали коней зі стайні й врятували їх. Двоє чоловіків 1983 та 2005 р.н. поранено від вибухів.

Читайте також: Перше місце удару по Харкову зранку 24 липня — офіс Швейцарського фонду протимінної діяльності (FSD). Про це в уточнені й інформації повідомили у Харківській обласній прокуратурі, інформує портал "Коментарі". Російська ракета пошкодила будівлю офісу. Знищено фасад і перекриття на кількох поверхах. Крім цього, внаслідок ракетного удару рф пошкоджено шість автомобілів FSD. До цього повідомлялося, що це промислове цивільне підприємство. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися