Чергова трагедія на Харківщині: потонула людина

Чоловіка знайшли його родичі під час пошуків

Вранці 24 липня стало відомо про черговий нещасний випадок на воді, який трапився у селі Кисівка Коломацької громади на Богодухівщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

У місцевому ставку потонув 69-річний рибалка. Його тіло недалеко від берега знайшли родичі під час пошуків.

Обставини події встановлюються правоохоронцями.

Рятувальники звертаються: "Шановні громадяни! Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді! Суворо дотримуйтеся правил безпеки, зокрема:

- не лізьте у воду в незнайомому для вас місці;

- уникайте води із швидкою течією;

- не заходьте у воду напідпитку;

- ніколи не плавайте наодинці, особливо, якщо не впевнені у своїх силах;

- купаючись на “дикому пляжі” чи у незнайомому місці, не пірнайте з берега, гірки, дерева.

Нагадуємо, що рішеннями комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Харківської області та Харківської міської ради на території міста Харкова та Харківської області під час війни купання заборонено".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У водоймі на Харківщині знайшли сальмонелу: де не можна купатися

За результатами останніх моніторингових лабораторних досліджень встановлено, що в межах зони купання на річці Берестова в сел. Зачепилівка Красноградського району виявлена сальмонела, що свідчить про наявність збудника сальмонельозу у воді водойми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Залишаються актуальними рекомендації щодо обмеження використання водойм у м. Харків в межах акваторії пляжів "Удянський", Олексіївського лугопарку, Журавлівського гідропарку, Безлюдівського та Петренківського водоймищ, Основ’янського озера та у м. Красноград в межах зони купання на річці Берестова, де виявлений понаднормативний вміст лактозопозитивних кишкових паличок. Це свідчить про можливе забруднення водоймищ в результаті потрапляння стічних вод, в тому числі хвороботворними мікроорганізмами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися