На Харківщині серед військових сталася стрілянина: є загиблі та поранені

Стан поранених – важкий

Учора на Харківщині, в одному із підрозділів, військовослужбовцями було застосовано вогнепальну зброю. Внаслідок стрілянини, троє військовослужбовців загинуло, ще четверо отримали поранення. Про це повідомили вчора ввечері в ОСУВ "Хортиця", інформує портал "Коментарі".

Повідомляється, що стрілянина сталася на підґрунті особистих взаємовідносин.

Поранених військовослужбовців було оперативно доставлено до Військово-медичного клінічного центру, де їм надається вся невідкладна медична допомога. Стан поранених – важкий.

На місці події працюють Військова служба правопорядку у ЗС України та правоохоронні органи.

Керівництвом вживаються всі необхідні заходи, задля недопущення в подальшому подібних випадків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові КАБ влучив в будинок відомого волонтера

У Харкові КАБ потрапив до приватного будинку волонтера Юрія Сапронова, на площі 300 кв.м вибито вікна, зруйновано будівлі та знищено автомобіль. Інформацію про це кореспондентові "Думки" підтвердив сам волонтер Юрій Сапронов, інформує портал "Коментарі".

За словами Сапронова, в момент влучання волонтер виїхав з дому.

"У будинку залишалася дружина Ірина, охорона та помічники. Я не встиг доїхати, як зателефонувала дружина, я повернувся", - сказав Сапронов.

"Серед постраждалих – двоє чоловіків із охорони, їх забрала швидка. Легкі поранення, сподіваюся, що завтра вже їх випишуть", – зазначив волонтер.

Повністю зруйновано приміщення площею 300 кв. м, пошкоджено гаражі, будинок охорони.

Читайте також: Мер Харкова Ігор Терехов о 17:34 повідомив про влучання КАБа у майже центральну частину міста, приватну забудову. Повідомлялося про пожежу в будинку, а також поранених трьох цивільних чоловіків.

Це вже шостий "прильот" за добу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися