У Харкові КАБ влучив в будинок відомого волонтера

У Харкові після прильоту горить приватний будинок площею 300 кв.м.

У Харкові КАБ потрапив до приватного будинку волонтера Юрія Сапронова, на площі 300 кв.м вибито вікна, зруйновано будівлі та знищено автомобіль. Інформацію про це кореспондентові "Думки" підтвердив сам волонтер Юрій Сапронов, інформує портал "Коментарі".

За словами Сапронова, в момент влучання волонтер виїхав з дому.

"У будинку залишалася дружина Ірина, охорона та помічники. Я не встиг доїхати, як зателефонувала дружина, я повернувся", - сказав Сапронов.

"Серед постраждалих – двоє чоловіків із охорони, їх забрала швидка. Легкі поранення, сподіваюся, що завтра вже їх випишуть", – зазначив волонтер.

Повністю зруйновано приміщення площею 300 кв. м, пошкоджено гаражі, будинок охорони. Загинули тварини: у будинку мешкали п'ять кішок.

Ймовірно, потрапляння було до машини дружини, з якої залишилося лише колесо.

"883-й день повномасштабної війни, з 2 березня я почав займатися допомогою, але сподіваюся, що цей удар - випадковість", - повідомив Сапронов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мер Харкова Ігор Терехов о 17:34 повідомив про влучання КАБа у майже центральну частину міста, приватну забудову. Повідомлялося про пожежу в будинку, а також поранених трьох цивільних чоловіків.

Це вже шостий "прильот" за добу.

У ефірі "Єдиних новин" начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про оперативну ситуацію в області, інформує портал "Коментарі".

"За щойно отриманою інформацією у м. Лозова ворог атакував інфраструктурний об’єкт. Внаслідок ракетного удару постраждали три людини, ще щодо чотирьох — тривають пошукові роботи. Всі служби на місцях", – зазначив голова ХОВА.

Синєгубов також повідомив, що пів години тому по Харкову ворог завдав два ракетні удари. Наслідки руйнувань та інша інформація встановлюється та оновлюється.

"Зранку росіяни влучили по житловому масиву в одному з мікрорайонів Харкова. Застосовано "Іскандер-М". Також зруйновано офіс організації, яка займається гуманітарним розмінуванням.  Загалом зранку в Харкові постраждала цивільна інфраструктура, автомобілі, вибито вікна житлових будинків", – зазначив голова ХОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися