Вранці ворог обстріляв Харківщину: є загиблі та поранені

Вранці зс рф завдали удари по Купʼянщині: один мирний мешканець загинув, ще один — поранений

25 липня близько 5:15 окупанти з артилерії обстріляли с. Подоли Купʼянського району. Загинув 48-річний чоловік. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Орієнтовно о 5:10 російські військові завдали авіаудар по селищу Купʼянськ-Вузловий. Поранення отримав чоловік 52 років. Попередньо, удар по населеному пункту був завданий ФАБ-1500 з УМПК.

Також сьогодні вранці війська рф здійснили авіаційний удар по селищу Приколотне Купʼянського району. За попередніми даними, ворог використав УМБД Д-30 СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

У всіх вищезгаданих населених пунктах внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено виключно цивільну інфраструктуру: житлові будинки, господарчі приміщення, магазини, авто.

Крім того, за даними начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка, близько 10 години ранку окупанти вдарили КАБом по Руській Лозовій. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.

"Удар прийшовся по відкритій території. На даний момент інформація щодо постраждалих не надходила. Внаслідок "прильоту" є незначні пошкодження приватних будинків", – написав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні на Харківщині видають продуктову допомогу

Сьогодні, 25 липня 2024 року, біля ФОКу видаватиметься гуманітарна допомога (продуктові набори) жителям селища Борова.

Допомогу отримує одна особа від домогосподарства за наявності оригіналів документів усіх членів родини (документи, що посвідчують особу та ідентифікаційний код). Графік з вулицями та часом – за посиланням.

Читайте також: Мешканці Харківщини, що отримали грошову допомогу, мають пройти перевірки

Отримувачі грошової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН мають пройти повторну верифікацію, щоб продовжити отримувати допомогу. Про це повідомили у Чугуївській міській територіальній громаді, інформує портал "Коментарі".

Так, 25-27, 29-31 липня, 1-2 серпня 2024 року виключно для осіб, які у квітні-липні 2024 року отримали грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, буде проводитися повторна верифікація.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися