Мешканці Харківщини, що отримали грошову допомогу, мають пройти перевірки

У громаді на Харківщині необхідно пройти верифікацію

Отримувачі грошової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН мають пройти повторну верифікацію, щоб продовжити отримувати допомогу. Про це повідомили у Чугуївській міській територіальній громаді, інформує портал "Коментарі".

Так, 25-27, 29-31 липня, 1-2 серпня 2024 року виключно для осіб, які у квітні - липні 2024 року отримали грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН, буде проводитися повторна верифікація.

Це означає, що голови домогосподарств (приходити всім членам родини не потрібно), які були зареєстровані в квітні 2024 року для отримання грошової допомоги, повинні будуть особисто з'явитися до пунктів реєстрації згідно з графіком.

Детальна інформація – за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Примусово евакуйовують родини із дітьми з небезпечних для проживання населених пунктів Харківського, Ізюмського, Богодухівського, Куп’янського, Чугуївського районів області. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Він повідомив, що наразі 40 дітей із родинами вивезли в безпечні місця з Борівської селищної громади, 32 – з Вовчанської та 20 – з Кіндрашівської громад. "Закликаємо жителів зберегти життя та тимчасово покинути обстрілювані ворогом території! Цілодобово та безкоштовно дзвоніть за номером: 0800339291", – зазначив Синєгубов.

Читайте також: "Газмережі" відремонтують газопровід у Чугуєві з тимчасовим припиненням газопостачання На час ремонту Харківською філією "Газмережі" одного з розподільних газопроводів низького тиску у Чугуєві, тимчасово призупиняється розподіл газу на одній з вулиць. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської філії "Газмережі".

Коли та де не буде газу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися