ГУР надало списки військових рф, які били «Іскандерами» по Харкову

Ідентифікація воєнних злочинців рф — розвідники визначили, хто обстрілює Харківщину і Сумщину «Іскандерами»

Оперативники та аналітики Головного управління розвідки Міністерства оборони України ідентифікували 30 осіб командного складу 112-ї ракетної бригади (в/ч 03333) 1 танкової армії московського військового округу зс рф, які безпосередньо причетні до ракетних обстрілів Сумської та Харківської областей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ГУР МОУ.

Йдеться про застосування росіянами оперативно-тактичних комплексів "Іскандер" проти українських цивільних.

ОТРК "Іскандер" завдає ударів балістичними та крилатими  ракетами на дальність у понад 500 км.

Цією зброєю росіяни, зокрема, атакують Сумську та Харківську області України. Наприклад, 24 липня 2024 року ракета "Іскандер-М" влучила в об’єкт цивільної інфраструктури у Харкові.

Постійне місце дислокації воєнних злочинців 112-ї ракетної бригади зс рф розташоване у м. шуя івановської області.

До складу бригади входять 1 ракетно-технічний дивізіон та 3 ракетні дивізіони, в яких налічуються 9 батарей з 12 пусковими установками комплексу "Іскандер".

Повний список воєнних злочинців доступний за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мер Харкова Ігор Терехов в етері національного телемарафону розповів про стан постраждалих після вчорашнього удару по місту касетним "Іскандером". Загалом постраждали 12 людей. "Вони у стані середньої тяжкості, вони знаходяться у лікарнях", - додав він.

Читайте також: Окупанти учора, 24 лютого, здійснили по Харкову щонайменше шість ударів, в різних районах міста. Внаслідок чого були "прильоти" в промисловій зоні міста, по офісу організації, що займається гуманітарним розмінуванням, а також по житловому будинку, як виявилося, відомого харківського волонтера Юрія Сапронова. Подробиці та фото наслідків обстрілів – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися