На Харківщині сталося жорстоке вбивство: молоду дівчину знайшли у лісі

Поліцейські затримали жителя Красноградського району за вбивство жінки

15 липня до поліції звернулася мешканка Харкова та повідомила про зникнення своєї 20-річної сестри Вікторії Ахвердієвої. Зі слів заявниці, дівчина приїхала до родички у село Палатки Красноградського району. Близько 22:00 13 липня вона перебувала на подвір’ї домоволодіння та зникла при невідомих обставинах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

picture

До пошуків були залучені поліцейські територіальних підрозділів, спеціалізована кінологічна група з пошуку та ексгумації тіл загиблих та останків громадської організації "Павлоградський пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарєс" та пошукова група "Троянда на руці".

В ході проведення розшукових заходів оперативники Красноградського РВП та Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області встановили, що напередодні зникнення дівчина була разом з 35-річним знайомим. Чоловік вбив її, а тіло закопав у лісі.

Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов розповів деталі цього жорстокого вбивства.

"На жаль, знайшли її ми – вбитою, під шаром землі в лісосмузі. Тіло було загорнуто в килим та засипано землею. Саме це завадило пошуковим загонам та кінологам виявити дівчину раніше, під час прочісування місцевості", – розповів слідчий.

Останні дні дівчина гуляла зі знайомим, разом їх бачили і на вулиці, і в гостях. Він в результаті і вказав, де шукати Вікторію.

"Чотирнадцять років тому на цьому ж місці він вже нападав на іншу мешканку Палаток. Жорстоко побив, позбавив ока, зґвалтував та покинув, подумавши, що вона вже мертва. Але жертва вижила, а злочинець отримав одинадцять років. На волю вийшов у 2021-му", – повідомив Болвінов.

Коли розпочалися пошуки зниклої Вікторії, злочинець навіть допомагав. А перед тим відправляв повідомлення з її телефону. “Люблю тебе” - таке повідомлення отримав хлопець зниклої, коли її вже не було в живих.

"Знайомий-нападник дуже старався відвести від себе підозри, розсилаючи такі меседжі. Поводився спокійно, але поліграф вже вказав на те, що чоловік бреше", – зазначив слідчий.

Слідчим Красноградського РВП відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв: На Харківщині розшукують 20-річну дівчину (ОНОВЛЕНО, ВИЯВЛЕНО)



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися