У Харківській області блискавка знищила дах будівлі (ФОТО)

Рятувальники Харківської області ліквідували пожежу

У селі Моначинівка (Куп'янський район) 30 червня блискавка влучила в будівлю і вона загорілася. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області і зазначили, що повідомлення про пожежу вони отримали о 13:25.

Полум'я охопило весь дах будівлі, а це близько 40 кв. м. О 13:40 пожежу локалізували, а о 14:40 повністю ліквідували. Відомо, що горів покинутий приватний будинок по вул. Залізничній.

Контекст:

У селі Котлярі (Харківський район) 25 червня на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. Коли рятувальники прибули на місце пригоди, то пожежа вже охопила приміщення СТО на площі близько 500 кв. м.

У Харкові вночі 25 червня на вул. Салтівське шосе, 100/1 горів продуктовий магазин. На місці події працювали 3 пожежно-рятувальних підрозділи ДСНС, 3 одиниці техніки та 12 осіб особового складу. Всього вогонь охопив 50 кв. м.

За даними пожежників, всередині горіли меблі, торгове обладнання, прилавки з товаром і т.д. Всього на гасіння полум'я рятувальники подали 2 пожежних стволи.

У Харкові 12 червня пожежа повністю знищила квартиру в п'ятиповерховому будинку на пр. Тракторобудівників, 83г. Зазначається, що у квартирі горіли комп'ютер, меблі та домашні речі.

Пожежа охопила балкон другого поверху і частково перекинулася на третій. При цьому від високої температури на четвертому поверсі лопнуло скло балкона. На місце події приїхали 20 рятувальників і штаб пожежогасіння ГУ ДСНС: три відділення на автоцистернах та одне - на автодрабині.

Харківські рятувальники 9 червня близько 23:00 отримали повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була в тому, що на вікнах стояли решітки, тому вибратися в нього не виходило.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися