У Харкові водій заснув за кермом і збив жінку (ВІДЕО)

Харків'яни розповіли про ДТП на ХТЗ

У Харкові на пр. Олександрівському чоловік за кермом Нyundai вдарився у припарковані автомобілі, а потім вилетів на тротуар і збив там жінку. Відповідні фотографії очевидці опублікували в соцмережах.

За словами жителів, жінку госпіталізували в лікарню з переломом ребер і травмою ноги.

За попередніми даними, чоловік був або напідпитку, або під дією наркотиків. Він зізнався, що заснув за кермом. Офіційна інформація поки уточнюється.

Контекст:

У Харкові 1 червня поліцейська машина розбилася об новенький BMW. У результаті аварії один із поліцейських, який перебував на пасажирському сидінні, найближчому до удару, отримав серйозні травми, його у важкому непритомному стані забрала швидка.

У BMW спрацювали всі подушки безпеки. Водій і пасажирка отримали несерйозні травми. Жінці надали допомогу в другому екіпажі швидкої допомоги, яка прибула на виклик.

У Харкові на Лозовеньківському проспекті 30 червня близько 19:00 сталося потрійне ДТП. За даними правоохоронців, водій ВАЗ-2108 для обгону виїхав на зустрічну смугу. Однак чоловік не побачив маршрутку і вдарився в неї. Від удару легковик відлетів назад і врізалася у вантажівку DAF. У легковику знаходився хлопчик 2011 року народження.

У Харкові 25 червня вночі на вул. Садовопарковій сталося жахливе ДТП. Курсанти МВС збили жінку з донькою.

У Харкові 20 червня на вулиці Шевченка водій автомобіля таксі Kia Optima з пасажиркою в салоні врізався у вантажівку ГАЗ-53. Зазначається, що 23-річна пасажирка таксі отримала травми в ДТП і її доставили до лікарні. В момент аварії вантажівка стояла біля рекламного банера.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися