У Харківській області чоловік ховав наркотики від митників у бороді (ФОТО)

У Харківській області митники зупинили чоловіка

У Харківській області 5 липня на митному пункті пропуску "Гоптівка" службова собака знайшла наркотики в бороді у чоловіка. Про це розповіли у пресслужбі Слобожанської митниці.

Зазначається, що зловмисник їхав у пасажирському автобусі й намагався провезти наркотики в Росію. Однак службова собака відчула наркотики в бороді у чоловіка. Там знаходився поліетиленовий згорток чорного кольору. За словами самого чоловіка, в ньому він сховав канабіс.

Зловмисник порушив ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. На нього склали протокол, а поліетиленовий згорток вилучили.

Інші новини митниці:

У Харківській області 2 липня через новий штам COVID-19 "Дельта" ввели нові правила перетину кордону. Посилений контроль стосуватиметься людей, які прибувають в Україну з Індії, Великобританії, Ірландії, Росії чи Португалії.

Харківські прикордонники затримали 32-річного громадянина РФ, якого шукав Інтерпол. Зазначається, що чоловіка затримали в аеропорту "Харків", оскільки він знаходився в базі даних Інтерполу.

У пункті пропуску через російсько-український кордон "Гоптівка" військовослужбовці Харківського прикордонного загону та митники виявили у громадянки Росії наркотичну речовину, заховану в каві.

Вихованка кінологічного центру ГУНП в Харківській області службова собака Миру виявила чоловіка, який займався розповсюдженням наркотиків.

У Харківській області 71-річна жінка намагалася пронести наркотики через пропускний пункт із Росією. Натренований на пошуки наркотиків службовий собака відчув наркотики у бабусі за пазухою, хоча вона й намагалася відволікти собаку сумкою.




Йовович

5 липня 2021, 16:36

https://dietcenter.com.ua/

Йовович

5 липня 2021, 16:36

Круто!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися