У Харкові коротке замикання знищило квартиру: на місці працювало 20 рятувальників (ФОТО)

Харківські пожежники загасили пожежу

У Харкові 10 липня рятувальникам о 19:18 повідомили про пожежу по вул. Сонячна, 13. Про це повідомили в ГУ ДСНС у Харківській області.

Коли рятувальники прибули на місце, то виявилося, що полум'я охопило квартиру на п'ятому поверсі. На місці НП працювали три відділення Служби порятунку на автоцистернах, одне відділення на автодрабині та 20 рятувальників. У квартирі на кухні горіли домашні речі та меблі на площі близько 10 кв. м. Через дим пожежники евакуювали 20 осіб.

Пожежу локалізували вже о 20:12, а о 20:31 повністю ліквідували. Її спровокувало коротке замикання електропроводки.

Інші пожежі:

У селі Котлярі (Харківський район) на вулиці Миру полум'я охопило приватну станцію технічного обслуговування. Коли рятувальники прибули, то вогонь охопив приміщення СТО на площі близько 500 кв. м. Пожежа знищила п'ять автомобілів.

У Харкові вночі на вул. Салтівське шосе, 100/1 горів продуктовий магазин. На місці події працювали три пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС, три одиниці техніки та 12 осіб особового складу. Вогонь охопив 50 кв. м. За даними пожежників, всередині горіли меблі, торгове обладнання, прилавки з товаром і т.д.

Харківські рятувальники отримали повідомлення про пожежу у п'ятиповерховому будинку на вулиці Отакара Яроша, 11а. За даними рятувальників, пожежа охопила одну з квартир. Там горіли домашні речі та меблі, а полум'я виривалося з вікна назовні. При цьому з іншого вікна 73-річний чоловік кликав на допомогу. Проблема була в тому, що на вікнах у нього стояли ґрати, тому вибратися ніяк не виходило.

У Мерефі горів приватний будинок по вулиці Сухоярська, 101. Зазначається, що на місці події працювали два відділення рятувальників місцевої пожежної частини. Коли пожежники приїхали, полум'я вже охопило дах і веранду будинку на 60 кв. м. Вогонь гасили з двох пожежних стволів. У пожежі постраждали чоловік з дружиною і дитина.




Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися