На Харківщині голий чоловік напав на поліцейських (ВІДЕО 18+)

Правоохоронці намагалися затримати порушника

У місті Вовчанськ Харківської області стався інцидент. Повністю оголений чоловік чинив опір затриманню трьом співробітникам поліції. Відповідний відеоролик оприлюднив телеграм-канал Харків Life, передає FaceNews.ua.

За даними видання, поліція, яка прибула на виклик про хуліганство, зіткнулася з неадекватною поведінкою чоловіка. Правоохоронці намагалися затримати порушника, але той почав нападати на співробітників, вдаривши одного з них ногою. 

Нагадаємо, що напередодні поліцейських викликали на вулицю Ушакова. Люди розповіли, що на даху приватного будинку сидить чоловік і якось неадекватно поводиться. Патрульні приїхали на місце і спробували якось зблизитися з чоловіком. Однак останній взяв металеву палицю і почав кидатися на поліцейських. Правоохоронці отримали серйозні травми, їх госпіталізували. Зловмисника вже затримали. Ним виявився 39-річний харків'янин із психічним розладом. Його теж госпіталізували в лікарню.

"Коментарі" повідомляли, що співробітники правоохоронних органів затримали зловмисників, які шантажували поліцейського, відправляючи йому повідомлення з погрозами про розправу, а також пошкодили йому автомобіль, встромивши сокиру в його дах. Причетні до злочину знаходяться під вартою без можливості внесення застави, одному з них обрали запобіжний із правом внесення застави в розмірі 454 тисяч гривень. У прокуратурі мають намір оскаржити таке рішення.

Також у Харкові в колишнього працівника поліції із Запоріжжя хлопець вкрав телефон за 20 тисяч гривень. Експоліцейський зібрав друзів, відшукав злодюжку і побив його настільки, що він впав у кому. Відео побиття очевидці опублікували в соцмережах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися