У Харкові чоловік із битою в руках кидався на людей (ВІДЕО)

Харків'янка заспокоювала чоловіка із битою в руках

У Харкові 26 серпня чоловік із битою в руках кидався на людей. Жінка заспокоювала його і не давала прорватися до людей. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах.

Чоловік був украй агресивний. За словами очевидців, він спочатку побив іншого чоловіка, а потім з кулаками нібито почав кидатися на перехожих. Після цього зловмисник взяв з машини биту, однак перед ним стала дівчина і почала його заспокоювати.

Останні новини Харкова:

На Харківщині після вихідних зростає кількість нових випадків коронавірусу. Пік захворюваності прогнозують ще попереду. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України. За добу в регіоні було зафіксовано 105 нових хворих на коронавірус. Для порівняння у попередні дні ці цифри були нестабільними: у понеділок - 18, у вівторок - 84, в середу - 33.

У Харкові на Навої Баварії 26 серпня відбулося ДТП з трактором і ВАЗ-2108. Легковик перекинулася на дах. У патрульній поліції розповіли, що на перехресті вул. Даргомижського та ін. Новобаварського ВАЗ-2108 зіткнувся з трактором. Водія легковика госпіталізували. На щастя, він вижив і йому вже нічого не загрожує. Наразі слідчо-оперативна група з'ясовує всі подробиці.

На Харківському стадіоні "Металіст" 25 серпня відбувся футбольний матч між донецьким "Шахтарем" і "Монако" за право участі в змаганнях Ліги чемпіонів. У Харкові команди грали вже другий матч плей-офф Ліги чемпіонів. Перший завершився з незначною перевагою "Шахтаря" - 1:0, проте саме ця перевага дала їм можливість вийти в Лігу чемпіонів. З рахунком 2:2 завершилася гра на стадіоні "Металіст".





путин хуесост

27 серпня 2021, 07:43

даун-синебот

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися