Чи буде вхід на оглядовий майданчик Держпрому платним

Вхід на оглядовий майданчик Держпрому залишиться безплатним

На оглядовий майданчик в шостому під'їзді Держпрому все ще можна буде потрапити безплатно. Про це розповіла директор Департаменту культури та туризму Харківської облдержадміністрації Людмила Терещенко.

Річ у тому, що сам Держпром наполягав на платному вході, однак чиновники вирішили залишити оглядовий майданчик безплатним. Варто зазначити, що він повинен буде працювати без плати за вхід тільки в серпні, як у тестовому режимі. Вже у вересні планували встановити за вхід ціну близько 100 гривень.

За попередніми даними, майданчик буде працювати щодня з 10:00 до 19:00, а взимку - з 10:00 до 16:00. При цьому у вересні анонсують постійний графік проведення екскурсій. Записатися на відвідування можна буде через сайт Харківського обласного туристично-інформаційного центру.

Останні новини Харкова:

На Харківщині після вихідних зростає кількість нових випадків коронавірусу. Пік захворюваності прогнозують ще попереду. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної лабораторного центру Міністерства охорони здоров'я України. За добу в регіоні було зафіксовано 105 нових хворих коронавірусів. Для порівняння в попередні дні ці цифри були нестабільними: у понеділок - 18, у вівторок - 84, в середу - 33.

У Харкові на Навої Баварії 26 серпня відбулося ДТП із трактором та ВАЗ-2108. Легковик перекинулася на дах. У патрульній поліції розповіли, що на перехресті вул. Даргомижського та ін. Новобаварського ВАЗ-2108 зіткнувся з трактором. Водія легковика госпіталізували. На щастя, він вижив і йому вже нічого не загрожує. Наразі слідчо-оперативна група з'ясовує усі подробиці.

На Харківському стадіоні "Металіст" 25 серпня відбувся футбольний матч між донецьким "Шахтарем" і "Монако" за право участі в змаганнях Ліги чемпіонів. У Харкові команди грали вже другий матч плей-офф Ліги чемпіонів. Перший завершився з незначною перевагою "Шахтаря" - 1:0, проте саме ця перевага дала їм можливість вийти в Лігу чемпіонів. З рахунком 2:2 завершилася гра на стадіоні "Металіст".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися