У Харкові на території відомого ресторану спалахнула пожежа (ФОТО)

Харківські рятувальники ліквідували пожежу

У Харкові 9 січня о 13:27 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на Білгородському шосе, 7, де розташований відомий ресторан "Панське село". Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Коли рятувальники прибули на місце, пожежа вже охопила близько 60 кв.м. одноповерхової господарської споруди. На щастя, полум'я вдалося локалізувати вже о 13:48, а повністю ліквідувати о 15:00. У пригоді ніхто не постраждав. Наразі фахівці з'ясовують причину займання й інші подробиці.


Інші пожежі Харківської області:

На Харківщині сталася масштабна пожежа. Рятувальникам знадобилося півтори години на ліквідацію займання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Московському районі Харкова сталася пожежа у п'ятиповерховому будинку. Через задимлення людям стало погано і вони не могли самостійно вибратися надвір. Про те, як розвивалися події, можна дізнатися на "Коментарях".

В одному з районів міста Харків у багатоповерховому будинку сталася пожежа. На місце події прибули працівники ДСНС. Як виявилося, зайнялося у квартирі, що на восьмому поверсі будинку. Було встановлено, що на балконі сталося займання домашніх речей. Загальна площа пожежі склала 10 кв.м. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

ПАМ'ЯТАЙ. У Харкові ще 21 січня 2021 року у нелегальному закладі для людей похилого віку спалахнула пожежа. Тоді загинули 15 людей, 9 людей були травмовані й опинилися у лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії та повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв цілий комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися