Куди сходити на вихідні: у Харкові проходить цікава виставка

Вхід на виставку безкоштовний

Відсьогодні у Харкові відкрилася виставка живопису Олени Середи та Оксани Бажинової. Про це повідомляє сайт інформаційно-виставкового центру "Бузок".

Художниця Олена Середа з Ростовської області та харківська художниця Оксана Бажинова представлять на виставці олійні картини у стилі реалізм та імпресіонізм.

Зазначається, що Олена Середа була учасником кількох виставок у Харкові у 2019 та 2020 роках. Її роботи знаходяться у приватних колекціях України, Європи та США.

Оксана Бажинова була учасницею виставок у 2018, 2019 та 2020 роках. Роботи художниці представлені у міжнародних онлайн-галереях Saatchi Art, Artmajeur та на платформі Etsy

Виставка проходитиме з 4 по 13 лютого 2022 року у великій залі центру "Бузок". Завітати на виставку можна буде з вівторка по неділю з 11:00 до 19:00. Вхід вільний. Проте пропускатимуть лише тих, хто має при собі необхідні ковід-документи.

picture

Читайте також:

• У Харківському зоопарку продовжили акцію із безкоштовним входом. Таким чином, до 1 березня харків'яни зможуть відвідувати зоосад абсолютно безкоштовно, але з наявністю ковід-документів (не стосується дітей). 

• У Харкові проходить цікава та незвичайна виставка картин. Як зазначають організатори, на полотнах з'явилися зображення, вони два роки провели у вуликах. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Харків'ян запрошую до зоопарку, що подивитися, як проходить процес годівлі тварин. Починаючи з 5 лютого у Харківському зоопарку кожних вихідних будуть показові годівлі вихованців. Детальніше читайте на нашому сайті.



Джерело: https://buzok.kh.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися