У Харківській області знизилися показники сільського господарства

Як розвивається сільське господарство у Харківській області

У Харківській області за 2021 рік індекс сільськогосподарської продукції становив 97,1% у порівнянні з 2020 роком. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті ГУ статистики.

Нагадаємо, у регіоні за минулий 2021 рік середньооблікова кількість штатних працівників у сфері сільського господарства становила 17 948 осіб. У 2020 році за обсягом виробництва сільськогосподарської продукції Харківська область посіла 3 місце серед усіх регіонів України.

Статистика Харківської області:

У Харкові та Харківській області за місяць відбулися зміни у цінах на м'ясо. Деякі види стали дорожчими, а інші подешевшали. З повною статистикою можна ознайомитись у матеріалі на "Коментарях".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів, що у Харкові змінився цінник на тютюнові вироби. Найбільше подорожчали сигарети із фільтром медіум класу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харківській області у листопаді 2021 року люди у середньому заробляли 12 392 гривні, а у жовтні 2021 року 12 122 гривні. При цьому на 1 грудня 2021 року мешканцям мають виплатити 488,6 млн грн заробітної плати.

Раніше "Коментарі" розповідали, як відбулися вибори нового ректора Університету імені Каразіна. За результатами другого туру голосування перемогла декан юридичного факультету Тетяна Кагановська. Її суперником був декан фізико-технічного факультету Ігор Гірка.

На Харківщині за місяць відбулися деякі зміни у цінах на популярні серед городян фрукти й овочі. Остаточні дані можна переглянути на "Коментарях".

Нагадаємо, на кінець жовтня жителі мали за постачання теплової енергії та гарячої води 3,723 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 782,8 млн грн, за постачання та розподіл електричної енергії – 731,3 млн грн, за управління багатоквартирним будинком – 466,2 млн грн, за надання послуг з вивезення побутових відходів – 179,7 млн грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися