У Харкові перекриють одну з вулиць: подробиці

Городян попередили про тимчасові незручності

Наступного тижня у Харкові буде перекрито ділянку дороги у Московському районі міста. Харків'ян попереджають, що на кілька годин рух транспорту буде заборонено. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, за інформацією джерела, у понеділок, 31 січня, з 10:00 до 12:00 на вул. Чернишевська на ділянці від вул. Жен-Мироносиць до вул. Гіршман, буде заборонено рух.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що причиною тимчасових незручностей є проведення робіт з демонтажу крана в районі будинку №21 на вулиці Чернишевській.

Також у пресслужбі зазначили, що об'їзд перекритої ділянки дороги організували такими вулицями: Жен-Мироносиць, Мироносицькою, Сумською та ін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харкові до кінця 2022 року перекрили ділянку дороги у Шевченківському районі. У мерії розповіли, що тимчасові незручності пов'язані із реконструкцією фасаду будівлі. Зазначається також, що ця ділянка буде закрита і для руху пішоходів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі. Харків" повідомляло, що у Центральному парку імені Горького було закрито канатну дорогу. 17 січня 2022 року канатну дорогу закрили на профільний ремонт. В адміністрації парку розповіли, що загалом роботи планують проводити протягом трьох тижнів. За цей період фахівці проведуть роботу щодо перевірки функціонування атракціону. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

До речі, починаючи з 6 грудня на атракціони в парку Горького можуть потрапити тільки ті, хто має при собі необхідні ковід-документи. Однак ці обмеження не поширюються на дітей віком до 18 років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися