Харків'яни зліпили персонажів Пушкіна зі снігу (ФОТО)

У Харкові з'явилися дивовижні сніговики

У Харкові жителі зі снігу зліпили старого, який щось пише за столом та будиночок із білочкою. Відповідні фотографії очевидці опублікували у місцевих соцмережах.

Композиції з'явилися неподалік станції метро Палац спорту. Харків'яни вважають, що дані сніговики – це герої відомого твору Олександра Пушкіна "Казка про царя Салтана".

Контекст:

⬤ У Харкові 19 грудня випав перший сніг. Харків'яни зраділи й почали одразу ж ліпити найрізноманітніших сніговиків. Без інтимних частин тіла само собою не обійшлося. З роботами можна ознайомитись на "Коментарях".

⬤ На початку січня 2022 року Харків накрили крижані дощі. Це призвело до того, що вулиці та дороги міста вкрилися шаром льоду. Містяни поскаржилися в соціальній мережі на те, що тротуарами неможливо пройти та метри, оскільки дуже слизько.

⬤ Незабаром у мерії відреагували на скарги городян та пояснили, чому склалася така ситуація. Як виявилося, вся річ у тому, що у Харкові працює лише близько 1 500 двірників. А для того, щоб оперативно усунути проблему, необхідно, як мінімум, втричі більше.

⬤ Після чергової негоди у Харкові мер міста Ігор Терехов був обурений тим, що більшість магазинів та кафе/ресторанів не очищають територію перед своїми закладами. Ситуація на ринках є аналогічною. На усунення проблеми міський голова дав кілька днів.

⬤ У Харкові до початку наступного тижня йтимуть снігопади. Про це повідомляється на сторінці Харківського обласного центру з гідрометеорології. П'ятиденні снігопади до Харкова та Харківської області принесе циклон "Марія". Згідно з прогнозом синоптиків, у місті та області протягом цих п'яти днів удень буде плюсова температура, а до ночі стовпчик термометра падатиме в середньому до -5 градусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися