Глава ХОДА дав розпорядження перевірити всі пункти масової вакцинації: що сталося

Губернатор дав доручення перевірити усі центри вакцинації по Харкову головам районних адміністрацій

Жителі Харкова скаржаться на роботу центрів щеплень. Містян не влаштовує графік, за яким працюють пункти вакцинації. Про це на ході наради повідомив губернатор Олег Синєгубов, пише Status QUO.

За словами джерела, від харків'ян надходить велика кількість скарг на те, що час роботи деяких пунктів вакцинації дуже незручний, оскільки деякі з них відкриваються після обіду, а у вихідні можуть не працювати.

У зв'язку з масовими скаргами Олег Синєгубов дав розпорядження головам районних адміністрацій Харкова особисто перевірити роботу всіх центрів вакцинації.

Губернатор Олег Синєгубов також наголосив, що у місті мають бути створені всі умови, щоб людям було зручно прийти та зробити вакцинацію. У всіх гіпермаркетах, де є пункти вакцинації, обов'язково мають бути вказані маршрути, щоб відвідувачі могли їх легко знайти.

Читайте також

Після Нового року у Харкові та Харківській області було закрито частину пунктів масової вакцинації. Директор Департаменту охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації Максим Хаустов розповів, що спричинило прийняття рішення про закриття центрів вакцинації. З повним списком діючих пунктів вакцинації можна ознайомитись тут.

Відомий лікар розповів, що 2-х дозова схема та навіть введення бустера практично не захищають проти інфікування "Омікроном". Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України розповіли про те, як проявляється "Омікрон" і на які симптоми слід одразу звертати увагу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися