Харків'яни отримають свої «X-card» до 1 березня

На сьогоднішній день власниками «Карток харків'янина» є 417 тисяч людей

До початку весни у Харкові городянам планують видати близько 600 тисяч "Карток харків'янина". Про це повідомляють у пресслужбі міської ради Харкова.

За словами заступника мера, керуючої справами виконавчого комітету міськради Тетяни Чечетової-Терашвілі, свої X-card вже отримали 417 тисяч осіб. До початку весни планується завершення видачі карток вчителям, учням, а також їхнім батькам.

Крім того, Тетяна Чесетова-Терашвілі зазначила, що та інформація, що надається громадянами щодо їхніх соціальних гарантій, перевіряється в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги. Деякі дані, як з'ясовується, виявляються недостовірними.

Соціальний проєкт "Карток харків'янина" має великий попит і городяни продовжують заповнювати заявки на отримання своєї картки. За словами Чесетової-Терашвілі, було отримано майже 2000 нових заявок на отримання.

Для довідки: "Карта харків'янина" – це унікальний соціальний проєкт, якому немає аналогів. Наявність карти дозволяє її власникам отримувати знижки у різних супермаркетах, кінотеатрах, боулінгу, аптеках, спортивних залах тощо.

Нагадаємо:

Власники "Карти харків'янина" менше платитимуть за комунальні послуги. Після того, як комунальне підприємство приєдналося до проєкту, власники "X-card" отримуватимуть   знижки на 85 платних послуг.

Які знижки можуть отримати власники "Карти харків'янина". Опубліковано повний список.

Як власники "Картки харків'янина" можуть заощадити на парковці. У Мережі була опублікована відеоінструкція.



Андрей

19 лютого 2022, 11:10

Печать карточки 5 недель. Рука-лицо

Андрей

19 лютого 2022, 11:09

Сергей, с выборами)))

Сергей

18 лютого 2022, 09:20

Уважаемая Госпожа Татьяна! До сих пор и на протяжении большого времени коммунальные служащие, о которых Вы так "печётесь", так и не получили карту Харьковчанина.... Вопрос: к чему был этот ажиотаж?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися