В одному з навчальних закладів Харкова продовжили "дистанційку"

Дистанційне навчання триватиме як мінімум на два тижні довше

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна продовжить дистанційне навчання. Про це повідомляє видання Status Quo.

Як зазначають в університеті, "дистанційка" триватиме ще як мінімум два тижні, до 8 березня. Після цього буде прийнято рішення про те, у якому форматі продовжуватиметься навчання студентів у ВНЗ.

Про перехід на дистанційне навчання студентів Харківського національного університету імені В. М. Каразіна було повідомлено 3 лютого на офіційній сторінці ВНЗ. Згідно з цією заявою, студентів перевели на "дистанційку" з 7 по 25 лютого поточного року.

Рішення про перехід на дистанційне навчання було ухвалено у зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації. Щодня у статистиці COVID-19 по області реєстрували дедалі більше хворих.

До речі, у лютому поточного року також було зафіксовано антирекорд із захворюваності у Харківській області. За добу було виявлено 2293 нових випадків захворювання.

Читайте також:

• В одній із харківських шкіл розгорівся серйозний скандал після того, як учні молодших класів розповсюдили у мережі відео, на якому вчитель кричить на дитину та хапає її за руки. Також діти стверджували, що жінка намагалася душити їхнього однокласника. Як пізніше з'ясувалося, інцидент справді трапився у харківській школі у січні 2022 року.

На Харківщині діти попросили державу забрати їх у матері. Нині дітей хочуть відправити до дитячого будинку, а їхню мати позбавити батьківських прав.

У харківських школах може з'явитися антифейковий предмет. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися