Мер Ігор Терехов незадоволений безладом у переходах харківського метрополітену

Терехов також незадоволений роботою комунального підприємства «Підземне місто»

Сьогодні у Харкові відбулася зустріч міського голови Ігоря Терехова із підприємцями, які орендують приміщення у переходах метрополітену. У ході зустрічі градоначальник висловив своє невдоволення щодо роботи КП "Підземне місто". Про це повідомляє пресслужба Харківської мерії.

Підприємці поскаржилися міському голові на високу вартість оренди, що складається із плати за користування приміщенням та послуги за утримання прилеглої території. Мер своєю чергою зазначив, що він зовсім незадоволений роботою КП "Підземне місто".

"Я хочу зробити так, щоби ви заробляли. Я розумію сьогоднішні реалії, навантаження, яке на вас лягло, що п'ять кіосків не можуть утримувати чистоту в переході. Водночас переходи треба ремонтувати, потрібно робити хорошу гідроізоляцію, систематично прибирати там", - сказав мер.

Крім того, Ігор Терехов підкреслив, що поки городянам неприємно проходитиме цими переходами, вони не зупинятимуться біля кіосків. Але якщо там буде наведено лад, то, на думку мера, ситуація зміниться.

Міським головою було доручено створення робочої групи у складі керівництва КП "Харківський метрополітен", КП "Підземне місто", Департаменту економіки та комунального майна, Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку, Департаменту контролю та спеціалістів юридичного профілю. Про перші підсумки засідання меру мають доповісти вже надвечір 22 лютого.

Читайте також:

Мер Ігор Терехов розповів про обстановку в Харкові, а також про те, як налаштовані городяни та чи є паніка серед населення. Також міський голова зазначив, що поки що спроб розгойдати ситуацію в місті не було.

• Терехов відповів на питання, що цікавить багатьох харків'ян, про підвищення вартості проїзду в метро. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Міський голова Харкова Ігор Терехов прокоментував можливе вторгнення Росії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися