"Це запобіжний захід", - мер Ігор Терехов прокоментував запровадження надзвичайного стану

Вкотре градоначальник звернувся до харків'ян із проханням не панікувати

Міський голова Ігор Терехов дав свій коментар щодо введення надзвичайного стану та заявив, що для мешканців Харківської області не відбудеться жодних глобальних змін. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами Терехова, запровадження надзвичайного стану в Харківській області - це лише запобіжний захід, спрямований на те, щоб місто продовжувало жити у звичайному режимі. На його думку, для мешканців міста та області не буде серйозних обмежень

На сьогодні, запевняє мер, місто живе своїм звичайним життям: продовжують працювати школи та дитячі садки, міський транспорт, медичні установи, комунальні служби, підприємства тощо. Вкотре градоначальник звернувся до харків'ян із проханням не панікувати.

"Я дуже хочу, щоб у ситуації, що склалася, ми всі об'єдналися, адже нам потрібно зберегти територіальну цілісність України. Заради миру та порятунку життя людей ми маємо бути разом і в жодному разі не панікувати!" – сказав Ігор Терехов.

Читайте також:

• Харків'янам розповіли, що зміниться після запровадження надзвичайного стану. Також з 23 лютого в Харківській області запровадили режимні обмеження.

• Голова Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив на брифінгу з Блінкеном, чи планує українська влада евакуацію Харкова.

• У Службі безпеки України розповіли про ситуацію на кордоні Харківської області з РФ. За словами начальника управління СБУ у Харківській області, 30% військової техніки тактичної групи РФ є несправною. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися