У Харківській мерії розповіли, як працюватиме громадський транспорт

У роботі громадського транспорту відбудуться деякі зміни

Сьогодні, 25 лютого, наземний транспорт у Харкові почав курсувати о 7:00. Метрополітен відкрито як укриття. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгена Водовозова, метрополітен деякий час працюватиме виключно як укриття для харків'ян. Метрополітен на невизначений термін перестає обслуговувати пасажирів.

Що стосується наземного транспорту, він розпочав свою роботу з 7 години ранку, з невеликим запізненням. Зазначається, що через складну ситуацію, яка зараз відбувається, водії пізніше вийшли на роботу. Віцемер своєю чергою вибачився перед харків'янами за тимчасові незручності.

Також, за його словами, у роботі громадського транспорту відбудуться деякі зміни. Тобто транспорт ходитиме не всіма маршрутами. Однак поки що цю інформацію не уточнили. Проїзд у громадському транспорті залишається безкоштовним.

Читайте також:

Вдень 24 лютого у Харкові було зупинено роботу метрополітену. Підземку стали використовувати як укриття для городян. Поїзди також використали як тимчасовий притулок. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Пізніше до городян у метро прибув міський голова Ігор Терехов. Він заявив, що йому надходила інформація про ракетний удар, що може статися о 15.00. На щастя, його не сталося. Проте задля безпеки громадян він попросив їх залишатися у підземці.

"Укрзалізниця" тимчасово зупинила рух поїздів до Харкова. Таких заходів було вжито для безпеки громадян. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися